Verf- en behangspeciaalzaak

In onze moderne winkel ben u aan het juiste adres voor: verf, glas, behang, kleuradvies en verder alles wat u nodig heeft om uw klus te klaren. In de winkel vindt u o.a de volgende merken:
Sikkens, Flexa, Sigma, Touwen, International, SIA en Festool schuurmaterialen. 

 

Er is meer dan effen wit. Een juist kleurgebruik voelt warm aan en zorgt bovendien voor uitstraling, rust en harmonie. Sterker nog: een goede kleurkeuze draagt bij aan een goed humeur!
Of het nu om binnen-of buitenschilderwerk gaat; onze ervaren medewerkers voorzien u graag van het juiste advies om tot het gewenste resultaat te komen.

 

In de winkel hebben wij de beschikking over meerdere kleurenmengmachines en de mogelijkheid om kleuren te scannen. Ook wordt het u makkelijk gemaakt om kleuren te kiezen door de aanwezigheid van een kleurenwand met grote stalen (A4 formaat), die desgewenst meegenomen kunnen worden. Ook diverse waaiers liggen klaar.

 

Bij de behanguitzoektafel kunt u rustig in de behangboeken kijken. Wij beschikken over een ruime collectie behangboeken van de bekende merken:
Hookedonwalls (HW), Arte, Eijffinger, Onszelf, SPITS, Caselio, VOCA, Casadeco, BN Wallcoverings, INKE, Behangexpresse en Noordwand. 

 

Vanuit jarenlange ervaring adviseren wij u graag bij het kiezen van het juiste behang.